国家高新技术企业你身边的太阳能发电站源头厂家

产品中心 解决方案 经销代理 工程案例

星火动态
一般家用太阳能发电系统多少钱

太阳能供电系统太阳能组件、太阳能控制器、逆变器、蓄电池组成。通过太阳能组件吸收太阳能光能转换成电能,工作的时候无噪声、无污染、安全可靠。安装地点没有过多限制,使用的范围极为广泛。企业及家庭安装太阳能供电系统,屋顶是个首选位置。太阳能供电系统还常常运用于交通指示灯、信号灯等,通讯基站也能看到它的影子。

太阳能供电系统的使用寿命可长达20-30年之久,适当的运维可以使其寿命延长。太阳能供电系统不像机器一样,需要人工看守,它更多是像常规电源一样给我们供电使用。

太阳能发电一直是一个热议的话题,其实用性可谓是相当广泛,工厂供电、家庭供电、商业供电、农业供电等具有它的身影。仅此看来,太阳能发电系统就具有很强的实用性。

地球所拥有的化石能源是一个绝对的数量,随着我们的使用而减少,或至枯竭。寻找一种可持续再生的能源替代不可再生能源是发展的需要,而太阳能则是符合要求的可再生能源之一。

进入21世纪,我国经济发展迅速的同时没有很好地进行环境保护,一些生态环境遭到了破坏。燃煤烧炭使用石油增加二氧化碳与硫等污染物的排放,致气候变暖、雾霾、酸雨等恶劣环境。太阳能发电系统具有环境保护的效益,发电全程无污染无排放,是理想的环保发电设备。

太阳能发电系统

太阳能发电系统不限地域,在无遮挡有光照的条件下安装均合适。屋顶位置、广阔地面、池塘水库水面、大棚棚顶等是安装的较佳选择。只要有阳光,装上太阳能发电设备就能发电。

小型太阳能发电系统一套多少钱, 国家对太阳能发电每度支持0.37元,一些城市还有市级补贴,可谓是前途一片看好。太阳能发电系统的补贴及卖电收益可以为我们带来一份不少的收益。按太阳能发电系统的平均寿命25年算,一般的设备在6-8年之间回本,剩下的十几年为纯收益。

Система застосування сонячної енергії складається з сонячного модуля, сонячного контролера, інвертера і батареї.Сонячний модуль прихоплює сонячну енергію світла і перетворює її на електричну енергію. Під час роботи вона безпечна і надійна без шуму і забруднення.На сайті встановлення немає занадто багато обмежень, і розділ використання дуже широкий.Дох є першим вибором для підприємств та сім'й, які встановлюють сонячну енергетичну систему.Система сонячної енергії також часто використовується у світлах, світлах сигналів тощо, базові станції спілкування також можуть бачити свою тінь.



Послуговування сонячної енергетичної системи може тривати 20-30 років, а належна робота та підтримка можуть продовжувати її роботу.Сонячна енергетська система не схожа на машину, вона потребує ручної захисту, вона більше схожа на звичайний енергетський пропозицій для використання нашого енергетського пропозиції.



Виробництво сонячної енергії завжди було гарячою темою, і його практичність досить широка.Только в этом выгляде система солнечной энергии имеет сильную практичную способность.



Земля має абсолютну кількість фосильної енергії, яка зменшиться або навіть буде втомлена нашим використанням.Пошук стійкої відновлювалої енергії для заміни невідновлювалої енергії є потребою розвитку, а сонячна енергія - одна з відновлювалих енергій, що відповідає вимогам.



У 21 столітті, з швидким розвитком китайської економіки, немає доброї захисту середовища, а деякі екологічні середовища були пошкоджені.Використання нафти під час горення вугілля збільшує викиди вуглецю-диоксиду, сульфту та інших забруднюючих речовин, що призведе до теплення клімату, туману, кислотного дощу та інших негативних середовищ.Система виробництва сонячної енергії має перевагу захисту середовища, немає забруднення і немає викидів у всьому процесі виробництва енергії, тому вона ідеальна інструментація виробництва енергії захи



Система створення сонячної енергії



Система виробництва сонячної енергії не обмежена на ділянку, і вона підходить до встановлення під умовами безпритулки і світла.Розташування вуху, широка земля, водна поверхня язенка і резервуару, і покритий дах є кращими виборами для встановлення.Якщо буде сонячне світло, обладнання для виробництва сонячної енергії може виробляти електрику.



Скільки коштує набір маленької системи виробництва сонячної енергії? Держава підтримує виробництво сонячної енергії на 0,37 юанів на градус, а деякі міста мають місцеві субвенції. Можна сказати, що майбутнє обіцяє.Субсидія системи виробництва сонячної енергії та доходи з продажу електрики можуть принести нам багато доходів.Згідно з середнім життям системи виробництва сонячної енергії дорівнює 25 років, вартість загального обладнання відновлюється за 6-8 років, а останні 10 років - чистий дохід.


返回
列表
上一条

国家能源局:清洁能源优先上网、全额保障收购

下一条

东捷实业1500KW光伏发电项目发电了